Kär?! Jupp :} :]

Jag trodde verkligen inte att det skulle gå så fort efter att man blivit singel att hitta någon som man kan känna så starkt för! Jag trivs så bra då jag är med honom! :) Vi hade det råmysigt igår :) Vi sig på bio, sen idag så var vi på stan en stund sen for vi ut på stackrönnan och åt räkmackor! :D tyvärr så började jag jobba kl 16 så jag var tvungen att fara :( men vi ska nog vara med varandra imorgon!

- Vänner ni får säga till om ni vill träffa mig :) annars vet ni ju med vem jag är om jag inte jobbar :P :) ,

han har fortfarande semester, men snart så börjar han om och då blir det svårare att träffas, iaf medans jag jobbar, men sen när skolan börjar så är det ju mer vanliga tider som gäller för mig, och inte blandat kväller, dagar helger och vardagar :P 6 dagar i veckan osv.. :P mitt schema är inte jämnt så jätte slappt som det är den här veckan. I veckan jobbar jag bara 4 dagar och de passen är bara 5 timmars pass, på sätt och vis väldigt ovärt på grund av att det kostar en del att ta sig till jobbet, det är trots allt 2 mil enkel väg till jobbet :S . Men det är ett jobb iaf :) fick ut rättså hyffsat i lön för det lilla jag jobbade i juni månad :) men då var det tack vare midsommarhelgen :) storhelgenstilläg :} tihi!


aja, som sagt jag är tokigt kär i honom, vi dejtar dock fortfarande bara, vi får se vad som händer, men för mig känns det iaf som att vi är påväg mot något riktigt underbart bra!! :D

aja! Ha det bäst! Tjingeling! :*

shopping :)

såja, nu har jag bränt 600 kr av min första lön :) , gjorde riktigt bra köp :)

1 st bh
1 st linne
1 st cardigan

väntar på att sötnöten ska komma tillbaka :) , sitter i hans lägenhet, han har träning :(

Dejting och svallande känslor!

Jasi, man kan väl påstå att jag har varit på min första riktiga dejt nu :) i fredags så var vi och badade, det var helt underbart väder! :) Och jag hade helt underbart sällskap! :) Sen for vi in till stan och där bjöd han mig på middag på pompei en av mina favorit resturanger! :D Tyvärr så var vi tvungen att säga hej då redag kl 18 för han hade gjort planer med sin bror innan han gjorde planer med mig :( , men sånt är livet :) fick iaf träffa honom dagen efter och då bjöd jag på middag.

Verkar som att dejtingen är på topp nu nästen, för ikväll så ska vi på bio :D jag längtar, är väldigt sällan på bio så det ska bli kul! :D ska iaf in på stan lite tidigare och shoppa lite :) och ta ut min lön som nordea inte satt in på mitt konto som de skulle göra! blä för det!! Känner mig pank men har egentligen penar för man har ju fått sin första lön! I alla fall så längtar jag till ikväll att få se bio och vara med honom blir helt perfekt! :)

tihi! Jag berättar mer sen om hur det var! :D

solen skiner och jag skiner av lycka! :D - Kan det bli mycket bättre just nu?!

Mysiga timmar...

Jasi, nu har han tyvärr farit hem till sig, har dock fått spendera 6 st mysiga timmar tillsammans med honom. Nu ska jag försöka sova lite grand. Får se hur det går. Kommer nog att ta ett tag innan jag lyckas somna, har ju som en hel del tankar i huvudet just nu. Jag var orolig att det skulle bli sån där spänd tystnad, men det var det aldrig, om det var tyst nån gång så var det bara då vi myste och såg lite på tv :) Men mest av allt så småpratade vi en hel del :) Det var riktigt trevligt :)

Jasi, Jasi, nu må man väl försöka få sig lite sömn, jobbar ju trots allt imorgon. börjar dock inte förrän 15.00 och slutar 20.00, vi får väl se om man hittar på något imorgon efter jobbet elller senare i veckan :)

Sov gott, gott folk! :D

Puss och Kram!!

Dragracing helgen,

den bästa helgen på året typ.
vI har haft jävligt mycket tur trots det dåliga vädret. Vi hann med en ca 3 ½ kvalrundor på fredagen och lördagen tillsammans. På söndagen så började vi med eliminerings rundorna direkt kl 10.45, vi slutförde tävlingen och det blev bara en sanering på hela tävlingen :)

http://race.ulkhyvlers.net/ - Bilder från tävlingen

Utöver själva racet så har det varit helt underbart folk där :) Team, funktionärer och liknande :)
Det finns dock en jag föll för särskilt. Men jag vågar inte visa det mer än vad jag gjort. Delvis pga åldersskillnaden. Tyvärr så är han lite väl mkt äldre än mig egentligen. Fast det borde inte spela någon roll. Jag hoppas att han bara inte ser mig som en lillskit. Jag tycker om honom riktigt mycket. Han är råtrevlig och verkar vara riktigt mysig :] , det är som i en dröm nästan, jag har fjärilar i magen då jag tänker på det. Han är jätte söt :] -rodnar- . I alla fall så vet jag inte vad jag ska göra åt det. Funderar på att vara drastisk och höra av mig till honom, men ändå så tror jag inte att jag vågar det. Aja, vi får väl se hur det går med den saken.


Fan vad jag gillar honom...

blä...

beslutsångest....
jag har kommit in på lärarlinjen i umeå,
jag hade bestämt mig för att gå ett år på solvik, deras afro-gospel linje först ett år.
Men nu när jag kommit in, så vet jag inte vad jag ska ta mig till...
Solvik ger mycket erfarenhet inför framtida studier.
Samtidigt som att jag väldigt gärna vill bli klar med min utbilding så fort som möjligt....
Vilket val ska jag göra?
Gaaah! J
ag hatar denna beslutsångest!
Varför kan jag inte hålla mig vid en sak och skita i alla andra valmöjligheter?

Jobb, Vänner och muskelinflamation!

Helgen var då helt okej :P Fredag så jobbade jag 16.00 - 20.00 sen for jag hem, var ensam hemma och hade jätte tråkigt, satte mig framför datorn och pratade med en trevlig kille som jag träffade förrsta gången på stadsfesten, sen så kom han och hälsa på mig :) Det var riktigt trevligt! :)
På lördagen så jobbade jag mellan 07.00 och 16.00, det var tugnt för då hade jag börjat känna av högeraxel nån dag tidigare, och just i lördags kändes det inte bra. Men det gick som över medans jag jobbade, men sen på kvällen gjorde det rejält ont :P Lördag kväll blev det bastu-fest med vännerna, jag varken bastade eller festade :P Jag hatar att basta, och festa kunde jag inte för jag började 07.00 på söndagen, jobbade till 12.00, "gjorde" byske med en kompis, sen tillbaka till jobbet 16.00 och jobba till 21.00 :P Och idag har jag också jobbat, och även klurat ut vad det är för fel på min axel :P  Jag har fått muskelinflamation.... Igen, detta är tredje gången om jag inte minns fel :P
Så det har delvis varit en trevlig helg, om man räknar den lilla stunden jag var med mna vänner, men annars har den bara okej och delvis dålig om man tänker på axeln :P

Nu idag har jag iaf bara jobbat halv dag :) ska ta det lugnt och njuta idag :). Imorgon är jag ledig, och då ska min kusin och hennes pojkvän komma hit och hälsa på, sen så ska jag försöka hitta på något med någon kompis :)

Välmåendes! :D

Rubriken var inte svår att komma på idag inte minnsann!
Helgen har varit helt underbar! I fredags var det fest och stadsfesten! Det var råkul! (Jag tappade räkningen efter 6 st)
I Lördags var det wheels och det var riktigt rtevligt :D
Och igår, egentligen det som sitter kvar mest i mig just nu, så var jag och badade vid stugen med en bunt riktigt trevliga vänner och bekanta! :D Jag kom hem nån gång vid 23.00 :P Det var verkligen rå mysigt! :D
Nöjd som fan med helgen! :D

Notera att den röda snygga volvon på den första bilden nedan är min :}