Men vad tusan!! Varför just nu?!

Visst är det väl gudförbannat att man aldrig ska få vara hel och frisk?

Har ännu en gång lyckats med att sätta knäet fel. samma knä som sist. dock inte lika farligt den här gången.

DEt är ju rent ett skämt känns det som, ddet var på träningen, spelet hade just förflyttats till andra sidan, alltså mitt lag var i anfall just då, och jag skulle ställa mig upp bara, ingen var i  närheten och knäet bara vek sig, och hoppade fel samtidigt! Rå kul! Vilket skämt asså! Jag avskyr mitt knä!! Jag har ju match på lördag och gig på söndag!! Gaaahhh!! Jag blir så arg!!

Aja, blir kryckor imorgon... wihoooo...... jag hatar verkligen att hoppa på kryckor!!

......

JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD JUST NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Längtan...

Nu har marcus varit borta alldeles för länge, han reste till sthlm i torsdags, och fredag morgon for de till Italien, jag saknar min älskling så fruktansvärt mycket! Han kommer dock hem i natt! och då blir det många pussar och kramar! Det är det jag saknar allra mest, att bara få krama honom och få vara nära honom. Det är verkligen den mest underbaraste känslan som finns.. Jag känner mig så trygg då...

aja i helgen har då sovit hemma för första gången på typ 3 veckor :P, jag och mamma jobbade lite ute i trädgården och pysslade och donade. Igår var jolle här och vi såg film och pratade :) råmysig helg har det varit alltså, men tyvärr utan marcus...  Men som sagt, han kommer ju hem i kväll så då får jag äntligen träffa honom!

Låter som att han varit borta jätte länge va?! :P
Jag är nykär, skyller på det.. Då känns en dag ifrån varandra som en månad!





Längtar, längtar, längtar!!!

Puss på er!

;)

http://gratisgrodan.se/page/index.php?referral=5038